Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Bachmann HO skala Alco 2 -6 -0 Mogul (Ljud DCC) New York Central NYC
Bachmann HO skala Thomas Annie och Clarabel Train Set - Thomas & Vänner

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

War Allies och Axis at 60) (16 Force Task Wkonströds HMS Sea 7d0dbkllm31620-Ny stil

Axis och Allies War at Sea HMS Wkonströds Task Force (16  60)

Bachmann Branchline 32 -067 klass 43 North British (NBL) Warship 842'Royal Oak '

Bachmann klass 37 099 Merl Evans Colas järnväg 32 -789 ­fri Shipping

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Bachmann klass 56xx Tank 6644 BR grön Late Cr Weatherd 32 -083A - fri Shipping

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Bachmann med DCC, Allegheny Iron arbetar On30 Bachmann Coastliner Train Set HO 00734
Bachmann N skala 4 -8 -4 & 52 'Tender
Bachmann NE Steel Caboose Lehigh Valley HO 16815

Bachmann EMD GP7 Diesel Locomotive DCC Equipted Boston & Maine NEW

Bachmann OO Gage klass 40

Kontakt

Sidansvarig: Bachmann fjärrväxlar höger hand N S E -Z HO 44576|Sidan uppdaterades: 2019-03-06