Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Beno Tie Interceptor (Mint Condition) (NIB – Ny i ruta)
Bentley 4.25 liter Vanden Plas Tour 1938 Matrix 1 43 NEU OVP

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

målade slåsstech Aerospace Avar NCICE Fighter 7d0dbvuji9660-Ny stil

slåsstech målade Avar Aerospace Fighter NCICE

Belisarius Cawl Pro Måled adeptus mekancus wh40k

BENTLEY CONTINENTAL GT VITE Minichamps 100139621

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Bentley Continental T 1996 röd Metallic 1 18 Förlaga MINISTAMPS

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Bentley Mulsanne 1980 Lätta blå metall 1 43 Förlaga NEO SCALmodellllerLER BELL 47 POLISSPkonstOL HELIKOPTER, FRICINS FUNKTION, TESTERADE VERKSAMHETER, japan
Bentley Siii Continental Mulliner Park Ward OpeBentley Siii Continental Mulli
Bereserker REX Dinosauribild modellllerlerl 1 35 skala Jurassiskt djuriskt PVC leksak 170011

Belpeda Das magische Magnetpiel brutto21042

Berliner Bahnen TT 750 Jahre Berlin s tåganläggning (Berlin s 750 -årsdag)

Kontakt

Sidansvarig: Bemo 1283310 Mob Cover 4 4 Nostalgi Dare Drive HOM NY|Sidan uppdaterades: 2019-03-06