Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
BEMO 1252 119 RhB Elektrook GE 4 4 I 609 Linard Schmallpur H0m 1 87 –OVP
Bemo 3593145 Personenwagen Api 1305 Bernina Express Panoramawagen 1.Kli.RhB AC H

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Ruins Corner Medium Gothic låda en i slåssfield 35mm 28mm Scener Tabletty 7d0dbvuji5580-Ny stil

slåssfield i en låda Gothic Medium Corner Ruins 28mm 35mm Tabletty Scener

BeginAgain Safari Bowl {65533;C Naturlig träen Bowling Set {65533;C inre bowlingspel för

Ben 10 Alien Force Chromastone Action Figur [Defender]

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Ben 10 Förstör alla Aliens Action Figur - Azmuth

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Ben 10 Ultimate Alien - Disc Alien Ultimarix - Omnitrix ljuss & Sounds Watch Begränsad doraemoninspirationskälla med Ac Adapter B Typ japan Ny
Ben 10 Ultimate Chest Badge Rolespela
Beneito Confederate Vignete liten Round Top 1863 Vignete 54mm Oförtjänt kit

Begränsad multikombinerad krom Chester set Ultraman Nexus maskinserie SP

BENSLEY 4 -1 2 SEATER BIRKIN BlågER I röd 46640 Neo 1 43 Ny i en låda

Kontakt

Sidansvarig: Begränsad Reprint Medicom leksak I morgon Joishi Length Yabuki och Toru Rikiishi|Sidan uppdaterades: 2019-03-06