Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
CON -COR HO skala SMOTH SIDE 72 'AMTRAK PASSAGER bilS 5 (21).
Conan Styrgia Expansion - Monolith spel Board spel Board spel New

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

slåss Citadel Case Figur -38 60 7d0dbyuuq4740-Ny stil

Citadel slåss Figur Case 60 -38

samlaORS SHWCASE WW2 TYRMAN CS01061 ARMOröd TBILKOMMUNIKATIONSMETT

CONORAD MAN TGA 41660 FELBERMAY NOOTEBOUM HÄLSO HAULAGE - blå 1 50 - Mycket bra

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Conrad 1 50 2086 Demag bilkran AC 155 B7766

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Conrad 77233 Palfinger Epsilon Q17z med Doll Kurzholzzug Man Tgs 1 50 Ny Colo domino towerjapan importeraera
Conrad Poplain 350 Front Shovel 1 50
constructo 80615 1 100 flygagaer Double -Masted American Schooner Ship

Columbia spel Harn Cities of Harn (grå Cover) SC VG

CONTAINER HANJIN 1pcs vävnadsskylt blechmodellllerl vooiture, handgjort

Kontakt

Sidansvarig: Comabi Distribution Gmbh - Yippie Yippie Yeti (Spiel) Leksaker spielzeug Comabi NYA|Sidan uppdaterades: 2019-03-06