Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Avengers Infinity Wars förundras Gamora konstfx 1 10 PVC Staty KOTOBUKIYA
Avengers Popular Poster 3 Typer Set ”Iron Man Mighty Avengers End spel 65533;,

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

STi 22B Impreza Subaru 18 1 bilkonst version 78602 blå 7d0dbkllm4740-Ny stil

bilkonst 1  18 Subaru Impreza 22B STi version blå 78602

AVALON HILL BEKÄMPNING AV DEN BULGE SMITHSONIAN UTrödNINGEN

Äventyrselapor Tavern Set Handmålat hkonsts Tablettop Terrain D &D Pathfinder

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Avenue43 Lotus Ghia Aigle Elva IX - silver - 1 43

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Aviation 72 AV7222005 172 Follland Gnat 4 FTS RAF Valley XR980 AVALON HILL spel Axis And Allies Annivery Edition spel (2017)
Aviion72 1 72 Saab Gripen Jas -39a Svenska flygagagvapnet 12m -,Prödotyp
Avioni-X 1 144 F-105D 18TF 12TFS Kadena finished productjapan importeraera

Avalon Hill Squad Leader GI Anvil of Victory G.I. Obetalt

AVP Requiem Series 4 slåss Damaged Prödator Action Figur [Unmaskerade Wolf]

Kontakt

Sidansvarig: Avancerade Drakar och Drakar Draklans Klassisk trilogi|Sidan uppdaterades: 2019-03-06