Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
85598 Hx520 Tandem Tractor röd XL Tjärnväger Cat 12m3 50 tärningskast Master
86Hjorcross Hybrid Metal stjärnornas krig Republic Clone Trooper EP3 Figur

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

28mm 4Ground SAGA 28S -02 -AO -MET FGR (Prepainted) Walls Village Arabiska Terrain 7d0dbujmq7260-Ny stil

4Ground 28mm SAGA Terrain  Arabiska Village Walls (Prepainted) FGR 28S -MET -AO -02

7M Large Octopus Paul Parafolie Kite orange med Handle & String

89 Crocodile DRB Ep2 Creuser SON Jaegerndorfer samling 62062 N 1 160 65533;65533;,

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

8th Edition Booster låda (ENGELSH) FACTORY SEAL BRAND NY magi MTG ABUspel

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

9 bil Lot 1997 PROWLER BASEBAL MATCHlåda NY YORK YANKES DODGERS INDIAS ANGELSER 7Pcs Naturlig kristallvisning Kit Ornamänt ungar Early Learning leksak Gift
90 mm Alymer (Spanien) E.123 Arcabacero siglo XVI
95 Pokemon Go Action Figur Pikachu årgång Bildspel för barnvisningName

Kontakt

Sidansvarig: 8 Gammal årgång Plastic Soldiers Figures från England 1960|Sidan uppdaterades: 2019-03-06