Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
BLITZKRIEG - 15MM - FLAMER AV VAROR
Blitzway BW -SS -20301 Gudfadern Vito Corleone modellllerlerl Marlon Brando 1 4

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

LTD -årsjubileum 20 Skjut -00 B Burst Beyblade New Autentic japan 7d0dbvuji71700-Ny stil

Beyblade Burst B -00 Skjut 20 -årsjubileum LTD New japan Autentic

Blå sydafrikanska tåg Sammansatt vagn (klassisk utgåva)

BLOD ANGELER Derödeo Dreadnought med bilkanonwell PAINTED forge värld 40K

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

BLOD BOWL 5th Edition REIKLAND REVERS HUMAN TEAM x16 w boll & Spikes

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

BLODER AV KHORNE SOM ÖNSKAR SMÄLJNING MED goreaxe & SKALLAMMER PRO PAINTED Bläcken för Citroen DS5 (2015) blå 1 18 Norev 181616
Blood Angels Infanteri Army Lot Warhammer 40k
Blood Bowl The fantasi fotboll spel (tyska) spelverkstad spel Orcs Human

Blade Inductrix Fpv Race Gates - Blh8510

Blooming Bath Infant Bath Batbadkar (Canary gul) av Blooming Bath

Kontakt

Sidansvarig: BLADE RUNNER KOLLECTORS låda|Sidan uppdaterades: 2019-03-06