Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Bild av WWWE Perfect EDGE och CHRISTIAN låda SET FLAShing ljus CAMERA JAKS WF
Bilder, DC Super vänner, Gotham City samling, Exklusiv Two -Face Figur

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Continental Bentley Dhc 43 Förlaga NEO44150 Neoskala 1 röd 1988 7d0dbvuji91380-Ny stil

Bentley Continental Dhc 1988 röd 1 43 Neoskala NEO44150 Förlaga

Big Lebowski grönljus Hollyträ 1985 Chevrolet G -20 Van Sobchak Security 1 64

Bill och Ted's Excellent äventyr Wyld Stallions Jam Session 1991 Kenner New

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Billiken Shokai konstificiell liv M1 nr Målad mjuk Vinyl Kit Hyper Hobby Magazi

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Billing båts Norden (603) modellllerlerl båt Kit Big Lot Phineas Ferb Figures fordons Accessores Candace Dr Heinz Perry Jeremy
Bilmodellllerl 1 64 Volkswagen TIGUANG
Bilmodellllerl för all ny Gran Lavida 2015 (blå) 1 18 SMÅ GIFT Herregud Herregud

Big Screen Hekonsts Handhållen Electronic bild spel with ljus NY arbetar Radica

Bilmodellllerl Honda Accord Sport Hybrid 10 Generation 1 18 (röd) SMÅ GIFT Herregud Herregud

Kontakt

Sidansvarig: Big Thomas Plajärnväg Thomas Engines att spela Från japan fri Shipping|Sidan uppdaterades: 2019-03-06