Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
BBURAGO SHELL V -POWER (6pcs) FERRARRI Passion Series complete Set (begränsad)
Bd160 -1 Roco H0 DC 4143 Electric Locomotive E -LOCOMOOTIVE 116 019 -1 dB,

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Holiday Harleys serie Animerad Staty läderlappen DIRECT DC 7d0dbvuji2340-Ny stil

läderlappen Animerad serie Harleys Holiday Staty DC DIRECT

BBR modellllerler 1 18 MAserati MC12 Zhuhai GT FIA konst.P1803

Beanie Babies fred Oddy Blank Svinge Tag

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Beanie bebis ROVER 1996 - pensionerad, Sällsynt MWMT Authentic

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Bear modellllerler Mazinger samling Mechanical Beast slåss Beast rödigerad av Glen Ghos BBR P18110 –Ferrari SF15 -T –GP F1 Malaysia Sepang Winner 2015 Vettel 1 18
BEAST KUNGARIKET AVENGER 2016 SDCC UTBYTE 24K guld PLATS HULKUSTER MARK 44
Beau Geste Franska infanteriet och Musiker leksakssoldater MIB

BBR TOP22PRE Lancia Beta Montebillo Turbo 1 18

Bebisars hatt med brunnäsa

Kontakt

Sidansvarig: BBS FARA I MOON GR 4 -8.bilson -Dellosa.Inkluderad sjöfkonst|Sidan uppdaterades: 2019-03-06