Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Bebisar med mössa sällsynt 1 a 1 a Mycket Sällsynta Teddy Old Face...Brun
Bedford Van The Daily Telegraph van prydlig leksaker Code 2 John Gay i låda 15494

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

25 1 FORVAR läderlappen SKALE KIT modellllerL REVEL 3 BATvinge 32nd 1 BATCOBILE 7d0dbvuji6420-Ny stil

läderlappen FORVAR 1 25 SKALE BATCOBILE 1 32nd BATvinge 3 REVEL modellllerL KIT

Bburago Diamonds (Italien) Lätta gröna Porsche 911 bilrera Cabriolet 1994 1 18 NIB

Befälhavare för Cobra Leader G.I. Joe 25 e årsdagen 2008 SDCC Convention Exklusiv

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Befälhavare för Natodivisionen - Simulations Publications SPI - P - complete Bonus

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

BEFOGEN FRÅN stjärna VAROR AV FORCE Electronic X -vinge fighter New Shelf Wear Dents Bburago Ferrari 84 Testjärnaossa 1 18 w ITALIA 90 Kroppssuppleant
Begränsad 2 -bitars uppsättning Rakuten Eagles Ver.bilen Suit Gundam Hg Rx -78 -2 Zaku Ii
Begränsad hund Corgi Vänlig söt laddad leksak

Bburago Porsche Cayenne Turbo tärningskast modellllerler skala 1 24 21056

Begränsad upplaga 2001 Ny guld Pokemon Poedex Deluxe Sällsynt HTF

Kontakt

Sidansvarig: Bburago,3066 Chevrolet Corvette Die -Cast modellllerler Bil|Sidan uppdaterades: 2019-03-06