Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
LANDSOWNE modelllllerLER LDM 26 1953 JOWETT JAVELIN DELUXE METALLISK STORA MINT
MINIMARQUE'43 AUSTIN A125 SHEERLINE LIMOUSINE MAROON MINT lådaED

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Eruptor L.B. OG, Eruptor ELITE Skylanders varm (5) ZONE BLAST Charge Magna 7d0dbefhj3900-Ny stil

(5) varm Skylanders ELITE Eruptor OG, L.B. Eruptor BLAST ZONE Magna Charge

(XX -Large, vit Navy) -Mizuno Youth Select Pro Piped G2 Pants

NY TIGER TANK `RUFFEK STATION `SCENE BUILT 1.35 skala

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

PATHFIINDER modelllllerLER PFM35 PFM 35 1956 Singer HUNTER blå MINT lådaED 86 500

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

WM WESTERN modelllllerLER WMS102 WMS 102 1938 MORRIS 8 SERIES E TOURER MINT lådaED
.LASER X. Mikrosprängare Real liv Gaming Experience 4 -spelaer Set, Inkluderar 4 &

Thomas & Emily på Knappford Station Set Sällsynta leksaker 3 Gift

[10 -441] 211 serie 0 basisk 7 -bil uppsättning

Kontakt

Sidansvarig: Herpa 149174 MAN TGA XXL låda semiter Brinkhovs nr 1 87 H0 skala|Sidan uppdaterades: 2019-03-06