Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
sällsynt ANCIEN CAMION DE POMPIERS ANNEES 30 METAL ET PLOMB
Herpa 285919 Mercedes Bens Actros L Silo semiter järnväger HM 1 87 H0 skala

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

-par, (2 gul) Jungle Bar Grab Gym, Handgrepp set Spela för säkerheten Hantera - 7d0dbefhj8820-Ny stil

(2 -par, gul) - Hantera säkerheten för Spela set Handgrepp Jungle Gym, Grab Bar

(THE51 FRAMTA U 006)1 100 Ex -S Gundam Obästeämd originalkongröneringarsat

1x Femte Dawn Test Print Tornado Elemäntal MTG Femte Dawn Kid Ibilus -

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

1x Aladdin MTG Arabiska nätter Kid Ibilus -

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

2Pcs 2M promänad on Water promänading boll Roll Inflygagatbar tysk Zipper Zorb PVC (TRU00386) -trumpetare 1 35 –Italiensk B1 Centauro Tank Destroyer
BRAND NY Lego Indiana Jones 7627 TEMPLE OF CRYSTAL SKULL
kvalitet hjul of Fortune samlaors' Edition (English)

(TRU02236) -trumpetare 1 32 - Messerschmitt Me 262 A -2a

MARKLIN ELEKTROLOLOOMOTIVE SET I låda -2857 -H0 -1255th Annivery -W FRANS5533;sd.rttemergischer

Kontakt

Sidansvarig: (TRU03208) -trumpetare 1 32 –Fairey Swordfish Mk.II|Sidan uppdaterades: 2019-03-06