Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Avp Alien mot Prödator Regina 1 3 Stadga bussto Maquette häftigtrekvs Giapone Nuovo
Avskedad TY BEANIE bebis 2004 ASIA PACIFIK UTBYTE AV 6 BEARS MWMT

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Nissan 18 1 bilkonst GT 2015 PEARL) blå FLÄR (AURORA GT3 NISMO -R 7d0dbkllm8820-Ny stil

bilkonst 1 18 Nissan GT -R NISMO GT3 (AURORA FLÄR blå PEARL) 2015

Avengers C1879 Avn 12 i legender Figur Thor

Avvecklingar av Catan stjärna TREK CATAN Fullständig Klaus Teuber

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

AwardWinner Built 1 35 Sherman M4A1 (76)W VVSS Polens 1 a pansardiv PE hkonsts

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

AWI041 Brittisk 22nd Foot ståard Bearer - King's Färgs by First Legion Avengers Funktion Hulk -ENG - leksak FRI sändning
AX1357 –1 35 TIGER 1 Early Production VERSION (PLASTIC KIT)
AXIS OCH ALLIER VAR VID SEA FLEET COMMAND Ise x1

Kontakt

Sidansvarig: Avengers förundras Legends Series 6 -tums Ant -Man|Sidan uppdaterades: 2019-03-06