Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Al MacInnis actionfigur.Leksaker McFarlane.Stort sparande
Alan Gibson Kit Montado Lner Lms Ex Br 0 -6 -0 klass 3F Loco 3259 en Caja NG

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

röd TEE SPEISWAGEN BEGE ADE DO23 DB 7d0dbujmq71700-Ny stil

ADE SPEISWAGEN TEE röd  BEGE DB DO23

Akademin 1 72 Mh -53E Hm -14 Vanguard

Alco modelllllerler D -101 HO skala BRASS Union Pacific DL -640 Diesellokomotiv (Målad

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Ålder av Conan Board spel Board spel by fantasi Fljus spel Staff...

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Ålder av Sigmar Stormcast Eternals Vanguard Brödraskap som inte har använts Akademin 1 35 T -90A Ryska Tank modelllllerler Kit
Aleh Circle Cube 2x2x2 (sällsynt handgjort Twisty pussel alias Cube 2x2 och Pyramminx)
ALESZAN modelllllerLER.1 43.BUGATTI 110 PM1.träEN.Paolo MkonstIN.1989.

Akademin ACA13505 modelllllerlerl Kit, Diverse

Alexander Reeds Classique Barytone Saxophone Reeds Styrka 3.Sjöfkonsten är fri

Kontakt

Sidansvarig: Akademin Robobil Poli bil Deluxe Trafik spela Set Famous Animation Korea leksak u Ic|Sidan uppdaterades: 2019-03-06