Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
(MS -002) -Landove 40X -200X Zoom Compound & Stereo Monocular Microskop för
(no.5 -543) särskildtillverkade legosoldatvapen till Lego -armén i Lego -flottan

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

soldat Daemons Chaos Masque The målade of 40K actionfiguren.Warhammer 7d0dbefhj5580-Ny stil

The Masque of Chaos Daemons soldat målade actionfiguren.Warhammer 40K

(KI -08 -19) GLM Mercedes -Benz 500 SL AMG R107 röta 1 43 i OVP

(P) GOD leende företag GSC NENDguldID 818 Wonder kvinna HERO's Edition DC serier

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

(P) SEGA SAEKANO HUR MAN JÄRNAR EN Tråkig FLICKOR KASUMIGAOKA FIGURE

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

(Plus Edition, 30 modelllllerler) – Thames & Kosmos 662813 Air Water Power PLUS (klassa3) -Evan -Moor Common Core Mastery Reading Pairöd Text - kvalitet 3
(QC107) Liliput 10123 DC H0 Dampflok BR 01 1100 der DB, OVP
(Ranguu japan (RANGS) Shop Webkinz säsong 1 Small Mkonst

(Large, Baja Teal Rubber) -Triple Eight Helmet med Sweatsaver Liner

(Royal blå, Navy Suede) – Anpassning till Pro Väder Pro Style Cornhole Bags

Kontakt

Sidansvarig: (Large, Royal) -9561 Ung Scrambler Jersey ROYAL L. Augusta Sportswear|Sidan uppdaterades: 2019-03-06