Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Bachmann -EMD SD70ACE w Sound DCC -- Norfolk söderern (Savannah & Atlanta
BACHMANN G skala 4 -hjul SD ORE bil BLKB92533

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Gmbh Avslöja 06767 and Kit modellllerler spela Build Falcon Millennium Solo Han krig stjärnornas 7d0dbkllm81540-Ny stil

Avslöja Gmbh 06767 stjärnornas krig Han Solo Millennium Falcon Build and spela modellllerler Kit

Bachmann 63207 HO skala DCC Ljud S4 Diesel Loco söderern Pacific

Bachmann HO 250 -ton Crane w Boom Tender BAC16149

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

BACHMANN HO AMERIKANSKA LOCO OCH ANBUDSMÄNNEN

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Bachmann HO Jingle Bell Express tågset 00724 NIB Bachman H -O Bachmann 64208 HO Alco RS -3 Locomotive Soiuthern 2735 DCC ombord
BACHMANN HO SCALCO RS -3 DIESEL BOSTON OCH MAINE DCC PÅ BORD
BACHMANN HO skala 1 87 ljusHOUSE MED BLANDANDE LJUSB45240

Bachmann 66601 HO skala EMD E7 -A PRR TUSCAN 5 STRIPE DCC Ljudekvivalent

BACHMANN HO skala GP38 -2 DIESL NEW ENGLAND CENTRAL NY I låda

Kontakt

Sidansvarig: Bachmann 67202 HO CSX EMD SD40 -2 Diesel Locomotive Sound DCC|Sidan uppdaterades: 2019-03-06