Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
(TRU02312) -trumpetare 1 35 - Tyska 128mm Pak 44 (Rhien)
(TRU05548) -trumpetare 1 35 - Ryska Obj.199 Ramka BMPT Terminator

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

pollinatorer -Skydda blad) (1 Blad Ounce ett klass Första USPS Forever 20 av 7d0dbefhj4740-Ny stil

(1 blad) -Skydda pollinatorer Blad av 20 Forever USPS Första klass ett Ounce

(QC133) Rivarossi 1087 DC H0 Dampflok BR 39 127 der DB, OVP

(US Storlek Junior Ung 1 –4) -Bladerunner av Rollerblade Phoenix flickor

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

(W u 2849)1 6 Azur Lane Prinz Eugen Swimsuit Obästeämd hkonsts Figur Kit

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

(X -Large, Anchora Diving full 2) -Anchora Wet Suit herr Scuba Diving Full (QC388) Fleischmann 5080 6 7 DC H0 3er Set Abteilwagen der DRG OVP
(XX -Large, blå) -kvinnor Retro renässans Mediaeval Costume Dress Long Flare
KENNA modelllllerLER AUSTIN HEREFORD CABRIOLET KONgrönIble VITT MINT lådaED 119 600

(röd) -29cm Gym -klass Scooter Sliding Board med icke -skidåkare och säkerhet

LAMBORGHINI HURACAN LP610 -4 grön Mantis POCHER 1 8 modelllllerlerl Bil HK109

Kontakt

Sidansvarig: (Rött) -Säte för kommersiellt gummibälte med 1.7m kedjor och krokar och SSS -logo|Sidan uppdaterades: 2019-03-06