Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Axis and Allies 1914 värld War I Board spel
Axis och Allies Europe 1940 2nd Edition Board spel

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

74632 bilkonst LAMBORGHINI GALLARDO -2.18 LP550 bollBONI 7d0dbkllm3900-Ny stil

bilkonst 74632 LAMBORGHINI GALLARDO bollBONI LP550 -2.18

Avion Beechcraft Bonanza A35 et figurine Tintin.

Azbad's Orc Horde Army Warlord s of Erehwon modellllerler Warlord spel New Ork

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Azraels legion everbljus warbäste hordes warmaskin KOMMISSIONEN

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

B -17 flygagaing Fortress Leader, NY
B -CLUB 1 100 GUNDAM f91 DANAN GEI XM -02 ORIGINAL hkonsts KIT

AVP - Alien Girl - MINT IN låda

B Tåg Cane Tee Hokuriku Shinkansen E7 System B (Top Middle Two -bil Brice)

Kontakt

Sidansvarig: AVP Hunt stkonstjärna 1 a Ed Miniatyrs Board spel Sentry Guns|Sidan uppdaterades: 2019-03-06