Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
BIANTE 1 43 HOLDEN LH L34 TORANA HDT BATHURST 4th BOND SKELTON
BIANTE modellllerL VOITURES BIA18302 FORD FALCON BF FUJISTSU 2010 1 18 MOD FRAMSTÄLLNING 65533; [LE DIE CAST]

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

UTBILDNING BEGRÄNSAD SLUT konstER -ORDER (PRE AV ÖVERFÖRING fantasi 7d0dbvuji11220-Ny stil

BEGRÄNSAD UTBILDNING SLUT fantasi ÖVERFÖRING AV konstER (PRE -ORDER

Beyblade begränsad NEW IN låda begränsad Beyblade Random Boost

Big blå Boy 71008 1 700 RSS Formidable Class Frigate hkonsts Kits

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Big Dungeon Chunks Modular Expansion Set 28mm Dungeons &drakes Pathfinder d &d

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Big Jim - S 65533; ”FRAMT 65533;rie Aventure - Tenue de P 65533; ” FRAR5533;cheur en Rivi 65533; ” PR5533re (ref.99920) Beyblade Metal Fusion japaner RARE BB -44 Bekräftad stjärnadust Storm Pegasis
Big Lot (88) Bakugan slåss Brawlers, Maxus drakeoid, Large Bakugan, Kort
Big Power Hand Right blå och vit Ruberized Grips

Beyblade s slumpmässiga booster 8 Sorrow s hemsökta bäste

Big årgång samling Meccano och Bayko Job Lot.

Kontakt

Sidansvarig: Beyblade Takara Gabriel Beybooster F Secret vit Version Brand Ny i plast|Sidan uppdaterades: 2019-03-06