Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
(Large, röd) – RG - Costumes 90248 -R -L R ött medeltida riddardräkt - Storlek
(Liten 2T, en färg) -Förklädda Lil 'Bumblebee Costume, One färg, Small 2T

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Hasbro stjärnornas samling krig Lot 7d0dbefhj1500-Ny stil

stjärnornas krig Hasbro samling Lot

(Gol) 1 18 Minichamps Ford Capri R 1970 gul svkonst Neuf Embalage Scell 65533;65533;

(Matte Dark Obsidian vit Frame) - NIKE Orest SE Sunglass - EV0922

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

(Medium) -lila grön Unim Suit Anime Cosspela Costume Shirt Skirt

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

(herr 6) -Ny 2016 Epic Super Nitro vit LED ljus Up inomhus Quad Roller (GOR) 1 18 GMP Pontiac GTO 2005 NEU OVP
(MIN36013) -Minikonst 1 35 ’Cross Roads Dioramabas ’
(MNGSS -002) -mäng modelllllerl 1 35 –D9R Armerad Bulldozer

(Gröna stjärnor, 46 -51 cm) -Meggy II.KED.Helt ny

(navyblå, twintxl) -400 Tråd, egyptisk Cotton Twin XL Navy blå Solid

Kontakt

Sidansvarig: (HBB8033) -Hobbybo 1 35 - Tyska Panzer IV 70 (A) Sd.Kfz 162 1|Sidan uppdaterades: 2019-03-06