Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
ALPINE MINIATURS 35174, SS Panzer Commander Set (2 Figurer), skala 1 35
ALPS, årgång, TIN PICKIC bear som faktiskt andas Jobbar fortfarande, W låda

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

1 Airfix Mk.IVA Mustang K P51D Nordamerikansk 24 7d0dbujmq82088-Ny stil

Airfix 1  24 Nordamerikansk P51D  K Mustang Mk.IVA

Aliens sideshow samlaives Alien Warrior Staty

Altaya Mercedes -Benz 600 Pullman (1963) i d 65533;blåmetaltisk 1 43 NEU PC -Vitrin

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Alter Figur Yosuga no Sora Sora Kasugano -Bunny Style -1 7 skala

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Alter Yuikaze Super Sylph FFR -31 MR D 1 100 skala Action Figur All Hallåg s Eve MTG Legends magi see IMAGE
Alturn 110A Brushless Esc W Pc - At -Acs -110Ahs
ALZRC bilbon Fiber Main Frame Fuselage for Devil 465 RIGID 450L Heli - H450A

Alla fyra Fel Ronald McDonald House Charities Bears Herregud

AMAGI BRILLIANT PARK - Isuzu Sento 1 8 Pvc Figur Kotobukiya

Kontakt

Sidansvarig: Alla naturliga leksaker för Anamalz Farm djurs 24PCS New pojkar and flickor Gift|Sidan uppdaterades: 2019-03-06